Monalisa Mild Type (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.92.00

Възстановяването на естествения обем на кожата или уголемяването и оформянето на устните, са почти моментални с този хиалуронов филър. Monalisa Mild Type е мек дермален гел за инжектиране, които може да се използва успешно, както за прикриване на бръчки, така и за подобряваме обема и формата на устните на пациента. Резултатите с този дермален филър за бързи и надеждни, като ефектът им остава видим до 6 месеца. Лесен за прилагане и със специална ергономична спринцовка.

Количество :
Категории: ,

По принцип, е силно препоръчително, когато се избира хиалуронов филър, да не се жертва качеството, в името на цената. Monalisa Mild Type е един от малкото изгодни филъри, които имат чудесно качество и надеждност. Създаден на основата на висококачествена и чиста хиалуронова киселина с неживотински произход, при все изгодната си цена, този козметичен продукт лесно се справя с деликатни линии по кажа или фини бръчки, прикривайки следите от стареене или негативното влияние на околната среда, като замърсяване, излагане на силно слънце или пък нездравословния начин на живот, включващ липса на сън и умора.

Характеристи на Monalisa Mild Type

Това е един от по-меките дермални филъри, със среден размер на частиците от едва 400µm. Това обуславя и физичните му свойства, по-специално вискоеластичността, правейки го прекрасен избор за гел за инжектиране в зони, където мускулите се свиват често, като устата, устните или около очите. Естествено изглеждащи резултати могат да бъдат лесно постигнати при инжектиране в повърхностните слоеве на кожата, като този хиалуронов гел е чудесно решение за постигане на обем в областта на бузите.

Параметри

  • Стерилизирана хиалуронова киселина с неживотински произход и кръстосано-свързана структура
  • Без съдържание на BDDE съединения
  • Лесна за боравене, ергономична дръжка
  • Създаден по иновативен и безопасен производствен процес
  • До половин година трайност на филъра
Loading...