GANA PN (PDRN филър) – 2 x 2.5ml

Availability: In stock

лв.160.00

GANA PN е необичаен, но изключително ефективен и полезен за кожата филър. За разлика от традиционните хиалуронови филъри, той има относително ниска концентрация на хиалуронова киселина – една 10mg/ml. Но тайната на полезния му ефект се крие в 2та процента полидезоксирибонуклеотид (PDRN), част от състава му и негова най-ключова съставка. Комбинирайки PDRN, извлечен от сперма на сьомга, и хиалуронова киселина, продуктът предлага както справяне повърхностните бръчките, така и дълготраен мезотерапевтичен ефект свързан с подмладяване на кожата, подобряване клетъчната й регенерация и кръвоснабдяването й.

Количество :

PDRN и неговия ефект върху кожата

PDRN (полидезоксирибонуклеотид) е фрагмент от ДНК, с ниска молекулна маса, който обикновено се добива от спермата на сьомга или пъстърва, при използването си в козметичната индустрия. Веществото има доказано позитивен ефект спрямо кожата, като спомага както за клетъчната пролиферация, така и за заздравяването и пре-моделирането на тъкани, а също и за успокояването на възпалителни процеси.

Предимствата от използването на полидезоксирибонуклеотиден филър за много. GANA PN е напълно безопасен за инжектиране, като комбинацията от хиалуронова киселина и PDRN е напълно биосъвместима. Ефектът от използването е както премахването на повърхностни бръчки и деликатни линии на кожата, но също и изсветляване и подобряване на цвета на кожата. Филърът се препоръчва за пациенти, които имат проблеми с възпаление или увредена кожа, тъй като засилва естествените регенеративни процеси на кожата, а същевременно подобрява мекотата и еластичността на кожата.

Параметри на GANA PN филър

  • Хиалуронова киселина (кръстосано свързана) – 10mg/ml
  • Полидезоксирибонуклеотид (PDRN) извлечен от сперма на сьомга – 2%
  • Глутатион (антиоксидант) – 2mg/ml
  • Две спринцовки – 2.5ml
  • Четири игли – 30G

Продуктът може да се постави както директно със спринцовките и иглите от комплекта, така и с пистолет или ролер за мезотерапия. Безопасен и биосъвместим, подходящ за пациенти страдащи от проблеми с кожата като хронични рани, проблеми резултат от остеоартрит, проблеми с артериите, както и рани резултат от изгаряне и белези.

Loading...