GANA PH (PLLA + HA филър) – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

лв.136.00

GANA PH може да бъде описан като специален филър, обединяващ полезните свойства на хиалуроновата киселина и поли-L-млечната киселина (PLLA) в гел за инжектиране, който е напълно биосъвместим, има изключителни, овлажняващи кожата свойства и е почти уникален по трайността на ефекта си. Каква е тайната? Перфектния баланс между двата основни компонента в състава му, което позволява филърът да бъде ефективно използван както за премахване на дълбоки бръчки, така и за контуриране и оформяне на зони като брадичката, носът и бузите.

Количество :

Безопасно контуриране на лицето и премахване на бръчки

Много пациенти предпочитат да не използват филъри базирани на поли-L-млечна киселина, тъй като те са класифицирани като полу-перманентен гел за инжектиране. Но GANA PH е различен вид филър за инжектиране в меките тъкани, като като комбинира хиалуронова киселина, с неживотински произход, и висококачествена поли-L-млечна киселина. Тази уникална комбинация позволява на дерматолозите да предложат на своите пациенти много по-естествен на вид резултат при корекции в зоната на бузите, оформяне на брадичката или интервенции на носа. Всичко това се постига само за минути, чрез безболезнено инжектиране, без необходимост от хирургична намеса или последващ престой на легло. Корекцията на дълбоки бръчки и гънки по лицето е възможно и лесно, когато се извършва с висококачествен филър като GANA PH. Поради плътната си структура, той е най-подходящ за корекции на особено дълбоки гънки или линии и не се препоръчва за използване в по-деликатни зони или за повърхностни бръчки.

Основни предимства на GANA PH

Има много причини, поради които един опитен платичен хирург или дерматолог да се спрат на GANA PH. Този революционен филър, обединяващ HA и PLLA, има множество предимства, като:

  • Няма разместване на инжектирания гел
  • Не е необходим престой на легло
  • Общата трайност е до три години
  • Минимален страничен ефект
  • Моментални резултати
  • Гарантирано биоразградим и биосъвместим
  • Стимулира производството на колаген
Loading...