Zishel Rose Mild (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.100.00

Zishel Rose Mild е едно от най-добрите предложения на пазара за хиалуронови филъри за премахване на бръчки. Това е чудесно решение за пациентите, които искат да се справят с фини до средно дълбоки бръчки. Създаден на основата на чиста хиалуронова киселина с неживотински произход. Размерът на частиците е 500µm и филърът е достатъчно мек за да може да се използва и за уголемяване на устни.

Количество :
Категории: ,

Цялостните ползи от инжекциите с Zishel Mild филър

Едно от най-големите предимства, не само на Zishel Mild, но и на хиалуроновите филъри като цяло, е, че те са изключително удобна и безболезнена алтернатива на пластичната хирургия. Този метод на премахване на бръчки и моделиране на устни е временен – след поставяне на филъра, ензимите в тялото на пациента бавно го разграждат. Удобството на не-перманентното решение е, че пациентът има свободата да промени решението си и да добави още филър или да изчака разграждането на вече инжектирания такъв.

Инжектирането, задължително извършвано от лекар, отнема между 20 и 30 минути. За разлика от операция, няма нужда от престой на легло – пациентът може да продължи с нормалния си график веднага след поставяне на хиалуроновия гел.

Други предимства на козметичния продукт са:

  • Разработен на основата на иновативни технологии
  • Клинично тестван продукт
  • Съдържа само висококачествени материали
  • Минимални странични ефекти
  • Траен резултат от над четири месеца
  • Хиалуроновата киселина е напълно био-съвместима
  • Резултатите са почти моментални

Има ли рискове?

Накратко – не. Това е един от най-висококачествените хиалуронови филъри предлагани на пазара.. Основната съставка е хиалуроновата киселина, която е субстанция срещана в естествено състояние в човешкото тяло. В козметични продукти се използва нейния синтетичен еквивалент. Съставките са стерилизирани и напълно био-разградими. Страничните ефекти са лимитирани до раздразнение и зачервяване в зоната на инжектиране.

Loading...