Rejeunesse Shape (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

лв.135.00

Rejeunesse Shape е сред най-препоръчваните, от експертите, филъри за контуриране. В ръцете на  умел лекар, този плътен хиалуронов гел за инжектиране може да се използва за извайване, подчертаване или подобряване чертите на лицето в зони като скулите, брадичката и носът. Едновременно, това е един от най-ефективните филъри за борба с най-тежките случаи на гънки по кожата и най-дълбоките бръчки. Козметичен продукт с пречистени съставки и без риск от опасни странични ефекти.

Количество :

Rejeunesse Shape е професионален филър за инжектиране, който дава на пациентите месеци на трайна козметична корекция в желана от тях зона. Основната съставка е кръстосано свързана хиалуронова киселина. Гелът направен от нея е с изключителна вискоеластичност и има специална 3D монофазна структура. За разлика от други козметични решения, Rejeunesse Shape напълно оправдава високите очаквания на пациентите при използване за:

  • Оформяне на лицевия контур (челюст, брадичка, скули)
  • Запълване на най-дълбоките бръчки и гънки
  • Подобряване на тона на кожата
  • Подхранване и овлажняване на кожата

Основни съставки

Този филър е един от продуктите с най-висока концентрация на хиалуронова киселина в гела, който може да бъдат намерени на пазара. При 24мг/мл хиалурон, той има достатъчно висока концентрация за да даде търсения подмладяващ ефект. Съставките са специално двойно стерилизирани и с гарантиран не-животински произход.

В опаковката на продукта е включвана и игла за инжектиране, а спринцовката е предварително напълнена с филър. Инжектирането е лесно, безболезнето и няма нужда от използване на допълнителна упойка.

След като се постави в лицето на пациента, гелът издържа на ензимите на тялото до 18 месеца, след което се разтваря напълно.

Loading...