Glowing Fill New (2 x 1ml)

Availability: In stock

лв.90.00лв.170.00

Glowing Fill New е висококачествен филър който направи своят пазарен дебют през 2019. Този революционен продукт се използва за бързото и безболезненото премахване на повърхностни линии и фини бръчки на лицето. Иновативната му формула се базира на естествените хидратиращи, запълващи и подмладяващи свойства на хиалуроновата киселина. Ние сме един от първите дистрибутори които предлагат на клиентите си ранен достъп до този ефективен хиалуронов филър.

Изчисти
Количество :

За какво точно се използва Glowing Fill New?

Glowing Fill New разработен от CG Bio Inc. – водеща фармацевтична компания която специализира в производството на професионални продукти и апаратура намиращи широко приложение в сферата на естетичната медицина и дерматологията. Този безопасен филър съдържа не-животинска хиалуронова киселина която е преминала през специален процес на стерилизация. Именно тя спомага за качественото запълване и коригиране на повърхностни линии и бръчки като:

  • Тревожни бръчки
  • Бръчки около очите („пачи крак“)
  • Линии около устните
  • Челни бръчки

Козметичното лечение с този дълготраен дермален филър гел се прилага от квалифициран дерматолог или пластичен хирург посредством серии от инжекции в повърхностния слой на кожата. Обикновено една такава процедура трае не повече от 20-30 минути. С цел запазване на постигнатите подмладяващи ефекти, се препоръчва пациентът да се подлага на същата процедура на всеки няколко месеца. Резултатите за мигновени, а самата терапия е напълно безболезнена.

Основни предимства на продукта

Благодарение на отличните си реологични свойства (оптимален вискозитет, повишена хидратация, добра еластичност и др.) и на изключителната си многопластова структура, Glowing Fill New по-бавно се усвоява и разгражда в меките тъкани в сравнение с други подобни подмладяващи продукти. В резултат на това, той предлага по-дълготрайно премахване на повърхностни линии и бръчки в областта на лицето. Поради тази причина, пациентите не са принудени да отделят време и пари за поддържащи и профилактични филър процедури през няколко седмици както е при другите по-обикновени хиалуронови козметични продукти.

Допълнителна информация

Количество

Цяла кутия (2ml), Единична бройка (1ml)

Loading...