Monalisa Soft Type (1x1ml)

Availability: In stock

лв.92.00

Промотиран от производителя на Monalisa като филърът за устни на тази серия, Monalisa Soft Type лесно може да бъде приложен (и то със значителен успех) за подмладяване на кожата и прикриване на деликатни линии и бръчки. Някои от най-често срещаните проблеми, които могат да бъдат решени с инжектирането на този HA гел са глабеларните линии между веждите и бръчките около очите. Създаден от пречистена хиалуронова киселина с кръстосано-свързана структура, този гел е изключително стабилен, веднъж инжектиран. Изключителната му вискоеластичност гарантира, че резултатът е естествен на вид и допи, дори при инжектиране в зона като устните, където мускулите се съкращават постоянно.

Количество :

Макар и с подозрително ниска цена, Monalisa Soft Type е филър от най-високо качество и козметичен продукт, който отговаря на най-високите стандарти на индустрията за красота. Напълно безопасен и биосъвместим, базиран на синтетична хиалуронова киселина, която се среща в естествена форма и в човешкото тяло и има изключителни подмладяващи и подхранващи кожата свойства. Гелът, който се инжектира в кожата на пациента е безопасен, без риск от сериозни странични ефекти или следи от опасни BDDE компоненти.

Инжектиране на филъра Monalisa Soft Type

Прилагането на този, както и всеки друг хиалуронов филър, трябва задължително да се извършва от лекар. Притовопоказно е инжектирането на бременни или кърмещи жени, както и пациенти с алергия към някоя от съставките на филъра.

Процедурата по инжектиране е съвсем кратка – 20-30 минути. Резултатът от запълването на бръчките или уголемяването/оформянето на устните, са видими веднага след поставяне на хиалуроновия гел. Страничните ефекти са минимални и краткотрайни – зачервяване, чувствителност в зоната на инжектиране.

Спецификации

  • Опаковката идва с предварително напълнена спринцовка с гел и една 30G игла
  • Размер на частиците – 200µm
  • Концентрация на хиалуроновата киселина – 24mg/ml
  • Трайност след инжектиран – 6 месеца
Loading...