Basic Science ION-TO P (BIO PLACENTA) – 20ml x 50 vial

Availability: In stock

лв.484.80

Дерматологични лечения извършвани по метода на йонофореза вече могат да предложат по-дълготрайни резултати при овлажняването на кожата. Това се дължи на един специален козметичен продукт произведен от Histolab – Basic Science ION-TO P (BIO PLACENTA). Този революционен разтвор съдържа био плацента и има несравними хидратиращи свойства. Благодарение на тях, той видимо намалява фините линии и бръчки по лицето. Закупете го от нас и ще го получите на възможно най-изгодната и разумна цена.

Количество :

Дълготрайно резултати целящи дълбока хидратация

Една опаковка Basic Science ION-TO P (Био Плацента) се състои от 50 ампули, всяка от които съдържа 20мл от този оригинален козметичен разтвор. Препоръчаната доза за една лечебна сесия варира между 3 и 5 см3. При нанасянето му, професионалните козметици и дерматолози трябва да използват галваничния накрайник на машината за йонофореза.

Тъй като основната задача на този надежден козметичен продукт е да овлажнява кожата, той има богато съдържание на мощни хидратиращи съставки сред които са:

  • SRGF H1 комплексът на Histolab (включва екстракти от седем растителни вида)
  • Хидролизиран зърнен протеин
  • Екстракт от зърна на соя
  • Екстракт от евкалиптови листа

Предвид всички тези овлажняващи компоненти, този одобрен и регистриран козметичен разтвор безотказно предлага дълготрайни резултати. С него, кожата ще бъде толкова добре хидратирана, че ще стане:

  • По-еластична
  • По-подмладена и здрава
  • По-мека и бляскава
  • По-гладка и с по-малко повърхностни бръчки

Друга съставка която също е включена в разтвора е екстракт от плод на юдзу (овощно растение което е хибрид между лимон и мандарина). Той има множество подхранващи вещества които допълнително заздравяват и подобряват вида на кожата.

Безопасен ли е този висококачествен козметичен продукт?

Basic Science ION-TO P (Био Плацента) на Histolab e доказано ефективен и безопасен. Думата „плацента“ не бива да ви плаши. Единствената плацента която ще намерите в този продукт е с био произход и е придобита не от хора, а от растения.

Loading...