Basic Science Histo Moisturizing Cream Mask – 250g

Availability: In stock

лв.51.20

Basic Science Histo Moisturizing Cream Mask 250g e единствена по рода си овлажняваща маска за лице. С помощта на SRGF H1 съставките на Histolab и натриев хиалуронат, тя мигновено хидратира кожата. Постигнатите резултати се запазват дълго време и са толкова впечатляващи, че постепенно водят до подмладяване вида на кожата. За да закупите този автентичен козметичен продукт и да изпитате мощните му свойства от първа ръка, доверете се на нас.

Количество :

Бързо подмладяване на кожата чрез дълготрайна хидратация

В основата си, Basic Science Histo Moisturizing Cream Mask е силно овлажняваща крем маска която гарантирано подобрява вида на загрубяла, суха и белеща се кожа за отрицателно време. Тя възстановява оптималната хидратация на кожата. За да постигне това, продуктът разчита на две ключови активни съставки. Първата от тях е натриев хиалуронат който е широко използван в козметичната индустрия заради несравнимите си подхранващи качества. Другата важна част от този оригинален препарат е собствения SRGF H1 комплекс на Histolab. Той се състои от екстракти на различни растения. Задачата му е дълбоко и дълготрайно да подхрани кожата като я подсили с множество важни минерали и витамини и така да я:

  • Подмлади
  • Освежи
  • Енергизира
  • Изглади

За разлика от други професионални козметични продукти за повърхността употреба които могат единствено да предоставят бърза хидратация на кожата, Basic Science Histo Moisturizing Cream Mask гарантира дълготрайно овлажняване.

Употреба и други съставки

Останалата част от структурата на тази необикновена крем маска за лице също се базира на естествени и натурални съставки. Сред тях са индийски тамян който успокоява и облекчава раздразнена кожа, както и екстракти от домат и ориз които имат силни антиоксидиращи свойства. Благодарение на тях, кожата бива добре подхранена. Нанесете на почистена кожа и измийте след 10-15 минути. Подходящ за ежедневна употреба.

Loading...