Basic Science Histo Lightening Cream Mask – 250g

Availability: In stock

лв.51.20

Тези от вас които търсят лесен, евтин и ефективен начин да се справят с проблеми с пигментацията като кожни петна, не бива да се колебаят да добавят Basic Science Histo Lightening Cream Mask 250g към арсенала си. Тази специално разработена крем маска има несравними избелващи качества. За разлика от други сходни продукти, тя не дразни кожата тъй като се базира на SRGF H1 комплекс.

Количество :

Ново поколение продукт за проблеми с пигментацията

Хиперпигментацията е козметичен дефект който се наблюдава при хора на всякаква възраст и с различен тип кожа. Затова Histolab e разработил Basic Science Histo Lightening Cream Mask като безопасно решение за пациенти със суха, нормална, мазна, застаряваща и още най-различни видове кожа. Тя лесно се справя с проблеми като:

  • Тъмни петна по кожата
  • Хиперпигментация в следствие на старо кожно възпаление
  • Слънчеви петна
  • Други кожни проблеми

Тази лесна за употреба крем маска може да се прилага дори и след по-агресивни дерматологични процедури. Важно е винаги на да се нанася на изчистена кожа вечер преди лягане. Отмийте продукта от лицето на сутрина с хладка вода.

Дори и кожата ви да е чувствителна и склонна към раздразнение и алергични реакции, шансът да изпитате подобни странични ефекти с този препарат са сведени до минимум. Съставките в него са тествани, безопасни и хипоалергенни и постепенно изсветляват тъмни участъци по кожата. Сред главните компоненти на тази оптимизирана маска за лице са екстракт от кора на мандарина и нианцинамид – подвид Витамин B3.

Повече от изсветляващ кожата продукт

Basic Science Histo Lightening Cream Mask е утвърден козметичен продукт за изсветляване на кожата който не предизвиква раздразнения. Част от него се състои от сладък корен (женско биле) и внимателно разработена смесица от съставки патентована под името SRGF H1. Тази необикновена комбинация веднага успокоява третираната кожа и я защитава от по-агресивните качества на тези избелващи кожата маски.

Loading...