Derma Science 72% Azulene Complex Ampoule – 50ml

Availability: In stock

лв.59.84

Кожните раздразнения и възпаление причинени от прекомерното производство на себум в кожата вече имат нов и силен противник в лицето на Derma Science 72% Azulene Complex Ampoule 50ml. Това е освободен от химикали продукт на Histolab създаден като дългосрочно решение именно за подобни козметични проблеми. С специалната си азуленова формула, тази ампула почти мигновено облекчава всякакви неприятни кожни усещания и симптоми. Поръчайте я днес, за да се насладите на невероятните й успокояващи кожата свойства.

Количество :

Мощна козметична ампула против себорея

Когато кожата произвежда прекалено много себум, тя става по-склонна към омазняване. Това, от друга страна, я прави по-уязвима към следните козметични проблеми:

  • Кожни възпаления
  • Акне
  • Запушени пори
  • Кожни раздразнения

Пациенти които страдат от някои от гореспоменатите несъвършенства не бива да се колебаят да добавят Derma Science 72% Azulene Complex Ampoule към ежедневния си разкрасителен режим. Той веднага ще ги изненада с охлаждащото и успокояващото си действие и основно ще почисти кожата и порите тъй като съдържа диметил сулфон. Резултатите постигнати с този добре наложен козметичен препарат не са времени, а дълготрайни. Екстрактът от масло на чаено дърво в него значително ще подобри хидробаланса на кожата. Растителната бетахидрокси киселината в съдържанието на продукта, от друга страна, успешно ще смъкне нивото на себум в кожата до една по-здравословна и балансирана граница.

Има ли агресивни съставки в този продукт?

Derma Science 72% Azulene Complex Ampoule 50мл е надежден козметичен препарат от модерната продуктова гама на Histolab Derma Science. Тя се характеризира с безвредните си съставки на растителна основа които са богати на витамини и минерали. Този иновативен продукт против себорея също отговаря на това описание и не съдържа алкохол, парабени или някакви токсични компоненти. Може да бъде прилаган върху силно раздразнена кожа без да доведе до усложнения или допълнителни дразнения. Дори и продължителната употреба на азуленовата ампулата не крие рискове за пациента.

Loading...