Basic Science Histo Point Remover – 500ml

Availability: In stock

лв.51.20

Намирането на ефикасен лосион за премахване на грим който същевременно е нежен към кожата не е лесно, особено ако не сте чували за препарат от ранга на Basic Science Histo Point Remover 500ml. Този висококачествен продукт за премахване на околоочен и устен грим е произведен от Histolab. Той не е агресивен, но ще ви помогне дълбоко и бързо да почистите лицето си от грим без да дразните кожата тъй като има подхранващи и хидратиращи свойства.

Количество :

Топ козметичен продукт за премахване на грим за чувствителна кожа

Basic Science Histo Point Remover е един от най-бързо продаващите се лосиони за махане на грим разработени за чувствителна кожа. Той не само успява да изчисти кожата от замърсявания, но и да я защити от дразненията които редовното носене на грим може да предизвика. В състава му има вода от лавандула призната с успокояващия си ефект. Този утвърден козметичен продукт още съдържа и множество подхранващи съставки като:

  • Екстракт от лайка
  • Дикалиев глициризат
  • Екстракт от листа на бяла бреза

Повечето от тях са с естествен произход и заради това не водят до неприятни усещания когато биват нанасяни в зоните около очите и устните. Дори ежедневната употреба на този мощен продукт за сваляне на грим няма да увреди кожата. Нанасянето му отнема само няколко минути. Сложете няколко капки от тоника върху чист памучен тампон и изтрийте грима от лицето си.

Съдържа натурални съставки за овлажняване на кожата

След няколко седмици редовна употреба на Basic Science Histo Point Remover, ще забележите, че кожата е станала по-мека, гладка и дори е придобила подмладен вид. Това се дължи на страхотните качества на екстракта от листа на маточина в този продукт. Той ефективно хидратира третираните зони на лицето. Ако искате да изпробвате този добре наложен лосион за почистване не грим, не се двоумете да го поръчате от нашият онлайн магазин.

Loading...