Basic Science Soft Deep Cleansing Enzyme Powder Wash – 50g

Availability: In stock

лв.20.48

Basic Science Soft Deep Cleansing Enzyme Powder Wash 50g е ново поколение почистваща пудра. Тя ще ви помогне лесно и качествено да изчистите кожата, както и да я ексфолирате без да я наранявате. Продуктът се нанася за секунди и, когато е закупен от нас, е на изненадващо атрактивна цена. Този оригинален козметичен продукт е един от най-продаваните препарати на Histolab и се радва на високи оценки от потребителите.

Количество :

Почиства и ексфолира без да дразни кожата

Basic Science Soft Deep Cleansing Enzyme Powder на Histolab има дълбоко почистващо действие което се дължи на несравнимите ексфолиращи качества на естествени и безопасни съставки като папаин и бромелаин. Те ефективно и бързо премахват:

  • Черни точки
  • Мръсотия (като почистват дори и порите)
  • Мъртви кожни клетки
  • Остатъци от грим по лицето

Подобно дълбоко екфолиране и почистване обикновено води до неприятни ефекти и дискомфорт за пациента (зачервявания, сърбеж, раздразнена кожа и т.н.). Вероятността за това е още по-голяма при хора страдащи от акне или себорея. Тази специално разработена козметична пудра е нежна към кожата, защото в състава си включва успокояващи вещества като дикалиев глициризат и царевично нишесте.

Инструкции за употреба

Нанасянето на Basic Science Soft Deep Cleansing Enzyme Powder Wash е много лесно. Смесете една чаена лъжица от праха с малко топла вода докато не получите пяна. Внимателно я втрийте в кожата на лицето с нежни масажиращи движения. Съсредоточете се най-вече върху тези зони които се омазняват най-бързо (обикновено това е Т-зоната на лицето). Втривайте пяната в кожата в продължение на поне 10 секунди и след това обилно изплакнете с топла вода. Продуктът може успешно да се комбинира с останалите препарати от Basic Science серията на Histolab. За да поръчате тази екологично чиста пудра за почистване, се доверете на нас.

Loading...