Regenovue Deep (1 x 1ml)

Availability: Out of stock

лв.104.00

Regenovue Deep е филър за устни с достъпна цена, който може да се използва както за уголемяването на устни, така и за прикриването на средно дълбоки до дълбоки линии по кожата, гънки и бръчки. Гелът му има монофазна структура, като хиалуроновата киселина е кръстосано свързана. Има достатъчно добра плътност за леки корекции в зоната на брадичката и челото.

Изчерпан

Категории: ,

Къде може да се инжектира този филър?

В зависимост от търсения резултат, този хиалуронов филър може да бъде инектиран както в повърхностните слоеве на кожата, така и на средна дълбочина в подкожните пластове, като ефективно ще запълни от страни дори по-дълбоки бръчки. С негова помощ може да се подобри контура на различни части от лицето, но може би най-масовото му приложение е като филър за устни. Подходящи за инжектиране зони са:

  • Периоралните линии
  • Назолабиалните гънки
  • Устните
  • Челото
  • Брадичката
  • Глабеларните линии
  • Бръчки около очите

Опаковката идва с готова за инжектиране, пълна с филър спринцовкаи две игли с размер 27G, за еднократна употреба. Концентрацията на хиалуронова киселина в гела е 24mg/ml. Може да се съхранява на нормална температура, в диапазона от 2 до 25°C, като е препоръчително да се държи далеч от слънчева светлина. Трайността на продукта в кутията е 24 месеца.

Трайност на Regenovue Deep и ефекти на филъра

За разлика от по-традиционните методи на пластичната хирургия, поставянето на Regenovue Deep дава почти моментален резултат. След само едно поставяне пациентите ще могат да се насладят на по-големи, плътни и красиви устни. Тъй като е базиран на хиалуронова киселина, гелът ще се разгради от ензимите на тялото им с течение на времето. Хубаво е периодично да се инжектира допълнителен филър, било в усните или зоната където са прикривани бръчки, за да се поддържа постигнатия резултат. Като цяло, трайността на този филър за устни и кожа е над средната за такъв тип продукти – 8 до 12 месеца.

Loading...