Kabelline серум за контуриране

Availability: In stock

лв.236.00

Kabelline е нов вид продукт за разграждане на мазнини, базиран на одобрената от FDA дезоксихолова киселина. Благодарение на тази съставка, както и на изключително иновативната си формула, този серум за контуриране ефективно разгражда мастни клетки в тялото и лицето. Подходящ е за премахване на умерени до значителни слоеве мазнини и е изключително успешен при комбинация с упражнения, диета, както и други средства за изгаряне на мазнини.

Количество :

Действието на Kabelline при разграждане на мазнините

Основното действие на този серум за контуриране е да стимулира липолизата по два различни начина. На първо място, дезоксихоловата киселина играе ключова роля, тъй като тя има свойството да разгражда мазнините по безопасен и естествен път. Тя се добива от бактерия, която се среща в човешките черва, което обуславя и пълната биосъвместимост на субстанцията. По тази причина е и одобрена от американската агенция за храните и лекарствата – FDA.

Продуктът е с гаранция за:

  • Удовлетворение на пациента
  • Минимални странични ефекти
  • Изключителна ефективност
  • Бърз резултат и разграждане на мастни тъкани

Вторият начин, по който Kabelline атакува мастните клетки чрез специалната и иновативна NewFace формула. Чрез нея се постига бързо и трайно хипотонично разтваряне на мастни клетки. Това се постига чрез намаляване на мазнините и липидите и стимулиране на клетките да абсорбират по-голямо количество вода.

Лечение и резултати

Една опаковка от този висококачествен серум за разграждане на мазнини съдържа 5 броя епруветки по 8мл. При инжектирането на една зона от тялото може да се използват от 4 до 8мл от серума. Една сесия не трябва да превишава повече от 50 инжектирания, при 0.2мл на инжекция. Максималния препоръчителен брой сесии за седмица е 6. С времето резултатите ще станат видими, като  при инжектиране в лицето, линиите и чертите ще станат по-отчетливи. Това е хомеопатично средство за премахване на мазнини, което е най-ефективно при комбиниране с подходяща диета и упражнения.

Loading...