Hot

Rejeunesse Deep (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

лв.135.00

Корекцията на средни до дълбоки бръчки е наистина лесна, когато се използва Rejeunesse Deep – изключително надежден и качествен хиалуронов филър. Естетическото приложение на продукта отива отвърд премахване на бръчки и линии по кожата, тъй като това е един от най-добрите филъри за устни на пазара. С него се постигат чудесни обем и форма, които изглеждат напълно естествен.

Количество :
Категории: ,

Бръчките нямат шанс срещу Rejeunesse Deep

Концентрацията на хиалуронова киселина в този висококачествен филър е 24мг/мл. Инжектира се средно до дълбоко в дермиса. Козметичния продукт е идеално средство за справяне с средно дълбоки и дълбоки бръчки, депресии по кожата и линии в зони като челото и между веждите. В допълнение може да се използва за прикриване на дълбоки линии в насолабиалната  зона.

Истинската сила на този хиалуронов продукт, обаче, е в ролята на филър за устни. Това е едно от най-добрите предложения на пазара, което дава гарантиран обем, плътност и стабилна форма. След като бъде инжектиран в устните на пациента,  гелът ще остане в зоната на поставяне и няма да се размести с времето или в резултат на свиването на мускулите. Това е пряк резултат от добрата висколастичност на хиалуроновия гел, която е и гаранция, че устните ще изглеждат напълно естествено след поставяне на продукта.

Основните предимства на  филъра:

  • Безцветен гел
  • Двойно стерилизиран
  • Минимални следи от BDDE
  • Трайност след инжектиране до 18 месеца
  • Синтетичен произход
  • Напълно биосъвместим

Трайността на  Rejenuesse Deep в опаковката е 24 месеца. Може да се съхранява при температури в диапазона от 2 до 25°C и трябва да се държи далеч от слънчева светлина.

Loading...