Zishel Rose Forte (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.100.00

Zishel Forte е висококачествен хиалуронов филър, който се инжектира в зони с дълбоки бръчки или гънки на кожата. Достатъчно плътен е за да коригира линиите на лицето с естествено изглеждаща форма. Може да се използва за корекции в зоната на брадичката или скулите. Веднъж поставен филърът запазва стабилна форма и се разгражда в продължение на няколко месеца, през които кожата изглежда подмладена, а цялостната визия на пациента – подобрена.

Количество :

Приложение на филъра

Zishel Rose Forte трябва да се поставя единствено от лицензиран лекар, който притежава необходимите умения за поставяне на дермален филър. Продуктът е класифициран като медицинско устройство и е преминал всички необходими проверки и клиничени тестове, преди да бъде пуснат на пазара. Съставките на хиалуроновия гел за напълно безопасни и биосъвместими, като се разграждат от ензимите на тялото с течение на времето. Използваната във филъра хиалуронова киселина е не-животинска, добита по синтетичен път.

Бърз преглед на параметрите на филъра показва:

  • Бързи резултати
  • Трайност от над четири месеца
  • Процедура по инжектиране за по-малко от половин час
  • Без необходимост от престой на легло

Къде може да се инжектира Zishel Rose Forte?

Това е хиалуронов филър с изключително висока плътност. Средният размер на частиците му е 1100µm. Надежден и стабилен, този козметичен гел за инжектиране е перфектното решение за премахване на дълбоки бръчки, възстановяване на естествения обем или контуриране на челюстта или брадичката.

Трайността след поставяне е около четири месеца, в зависимост от фактори като метаболизъм или начин на живот на пациента. Препоръчително е поставянето на последващи инжекции за поддържане на формата на  инжектирания филър.

Loading...