Derma Science Sensitive Skin Sun Block Forever Plus (SPF 50+/PA+++)

Availability: In stock

лв.39.68

Derma Science Sensitive Skin Sun Block Forever Plus (SPF 50+/PA+++) от Histolab е мощно и ефективно слънцезащитно средство които предпазва кожата от негативното влияние на слънчевите и UV лъченията. С иновативната си SRGF H1 формула, този продукт също подобрява вида и здравето на кожата като я хидратира, подхранва и успокоява. Сега част от продуктовия ни каталог, този уникален козметичен продукт може да бъде закупен на достъпна цена.

Количество :

Универсално слънцезащитно средство за цялостна защита на кожата

Derma Science Sensitive Sun Block Forever Plus (SPF 50+/PA+++) дава оптимални резултати когато се нанася върху предварително прочистена кожа. Използвайте го преди да се изложите на слънчева или UV светлина, като оставите продукта напълно да се абсорбира в кожата. Дълготрайното слънцезащитно действие на този качествен балсам се дължат на следните му качества:

  • Увеличава и запазва хидробаланса на кожата
  • Успокоява раздразнения, слънчеви изгаряния, зачервяване и други кожни проблеми
  • Директно подхранва кожните клетки
  • Отблъсква слънчевите и UV лъчите

Отлично решение против преждевременно състаряване

Честото и продължително излагане на UV и слънчеви лъчения може преждевременно да състари кожата и да окаже негативно влияние върху нивото й на хидратация и производството на кожни пигменти, както и да я изсуши, раздразни и да я направи по чувствителна и склонна към образуването на тъмни петна. Derma Science Skin Sun Block Forever Plus (SPF 50+/PA+++) е разработен от Histolab по такъв начин, че да може да се справи с всеки един от тези проблеми. Той съдържа екстракт от евкалиптово дърво (Eucalyptus globulus) и титаниев диоксид които предпазват кожата от лошите ефекти на слънцето и UV светлината. Екстрактът от софора и смес от над 10 хидратиращи и подхранващи пептиди в него осигурява на кожата дълготрайно овлажняване дори и след продължително излагане на слънчева или UV светлина. Това научно разработено слънцезащитно средство е подходящо за хора с акне и чувствителна кожа.

Loading...